Gatuköksmat på ett gästgiveri, är inte bra reklam, ej heller att visa sin okunskap i tv. Tv 3 är dock en liten kanal men dåliga nyheter har en vis förmåga att spridas och så detta med pulvermos.

Åter igen kommer kockarnas okunskap i fokus, det fodras lite mer än att laga mat hemma och i storhushåll för att driva en så kallat restaurang. Samarbete är a och o när man driver ett matställe, har man dessutom varit i verksamhet i mer än tre år borde man ha utarbetat vissa rutiner eller? Tänker då på dem som kallar sig service, att hantera bongar eller beställa mat från köket.

Dock kan sägas att många har börjat sin bana i köket utan utbildning, jobbat sig upp till en kunskap och rutiner för att sedan driva eget. Det fodras dock gäster för att lyckas, har man dåligt med gäster får man jobba extra för att nå ut. Det duger ej att vara dyr och servera pulvermos.

Oscar.